Fashion

Costes SS15 trends & onze favoriete items!

Dit seizoen heeft Costes diverse trendy inspiratiebronnen waar hun collectie op is gebouwd. De SS15 collectie laat zich inspireren door exotische reisbestemmingen, waaronder Marrakech, het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. Voor de echte city girls is er naast het denim thema ook de seventies crush en de sportswear collectie. 

Vrouwelijk, stoer, conservatief en boho-chic; bij Costes kun je komende zomer werkelijk alles vinden om van het lekkere weer te genieten in stijl.

Seventies Love
We zagen het overal voor komend voorjaar; seventies met een boho touch. De paisley print en een veelkleurig crochet combineren prachtig met het retro cognac en oker. De warme tinten worden aangevuld met fris wit. Het boho accent wordt in toom gehouden met echte vrouwelijke items als een super wide leg broek of een lange blazer. 
 
Sunset Marrakech
Aardetinten uit het Midden-Oosten vormen de basis voor deze trend. De zand en bruintonen worden aangevuld met denimblauw en brique rood. De verschillende etnische jacquards, tunieken en maxi skirts brengen je direct naar een traditionele Marokkaanse souk.
 
 
Denim Deluxe
Mooi, blauw denim is tijdloos en een musthave voor ieder seizoen. Denim Deluxe gaat terug naar de 90’s en combineert verschillende denim looks met chique items als een witte blouse, satijnen cami top en een mooie pantalon. 
 
Modern Sport
De sportswear trend is al jaren hot and happening. Modern Sport is stoer en vrouwelijk tegelijk, met bloemenprints en soepele zijdelook stoffen. Ook de streep heeft een sterke rol in deze trend. Sportswear invloeden vind je terug in jogger shorts en rokjes, maar ook in baseball accenten in tees en tops. 
 
 
 
Urban Safari
Deze trend combineert the best of both worlds. De combinatie van urban met Afrikaanse invloeden zie je terug in animal prints met utility details van suède en mooi gewassen stoffen. Vanuit de urban style zien we strak gesneden 3/4 broeken, vloeiende tops en slogan tees. In deze trend zie je qua kleurgebruik veel army green, zand tinten en het chique zwart. Destroyed en geperforeerde details zijn belangrijk in deze trend.
 
Tropical Crush
Get ready for the sun met zomerse tinten zoals koraal en aqua. Combineer dit met een tropische print en je bent klaar voor het ultieme beach gevoel. Met korte jumpsuits, kimono vesten en soepele shorts is dit de echte high summer collectie. 
 
 
Een aantal van onze favoriete items van de SS15 collectie van Costes:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top