Fashion

Opvallende wenkbrauwen is dé trend van dit seizoen

Wenkbrauwen. Ze maken of ze breken je. Een wenkbrauw bepaalt je gezichtexpressie en dus ook je uitstraling. De reden waarom wenkbrauwen ook zo belangrijk zijn voor je look. Ieder seizoen zien we weer andere trends op het gebied van wenkbrauwen voorbij komen. Wij zetten de leukste voor je op een rijtje. 

Volle wenkbrauwen
Ook dit seizoen blijft de volle wenkbrauw gewild. We zijn natuurlijk allemaal jaloers op de wenkbrauwen a la Cara Delevingne en Chloë Moretz. Helaas is niet iedereen gezegend met een volle bos boven haar ogen. Maar er is een oplossing: je kunt namelijk een wenkbrauwtransplantatie doen. De behandeling is niet geheel pijnloos (pas op tijdelijke blindheid ligt op de loer), maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. Ook voor je portemonnee is het pijnlijk. Een behandeling kost 5.000 dollar. De wenkbrauwtransplantatie is ideaal voor mensen die littekens hebben of van nature dunne haartjes of misvormde wenkbrauwen hebben. Een alternatief voor de dure en vaak pijnlijke behandeling? Niet al te vaak naar de schoonheidsspecialiste gaan en je wenkbrauwen aantekenen met potlood of poeder. Lees hier hoe je dit het beste kunt doen.

 

Gebleekte wenkbrauwen
Een tegenhanger van de volle, aanwezige wenkbrauw is de gebleekte en daardoor bijna onzichtbare wenkbrauw.We zagen de trend bij Givenchy en Marc Jacobs. Ook de celebs zijn fan van de gebleekte wenkbrauw. Katy Perry, Kim Kardashian-West, Chloë Sevigny, Lady Gaga, Kelly Osbourne, Kristen Mcmenamy, Miley Cyrus, Yolandi Visser, Beth Ditto en Rita Ora gingen je al voor met deze trend. Durf jij het aan?

 

Gekleurde wenkbrauwen
Wil je nog een stapje verder gaan? Probeer dan de gekleurde wenkbrauw. Wenkbrauwkoningin Cara was al fan en kleurde haar wenkbrauwen blauw. Ook zagen we de trend voorbij komen op de catwalk bij de show van Badgley Mishka.

 

Beeld: Instagram, Getty Images
Deel dit artikel
Back to top