Fashion

Lookbook: Zoe Karssen Misfits Collectie

De Zoe Karssen Pre-Spring 2013 'Misfits' collectie hangt in november al in de winkel en wij zijn blij met deze mooie preview van de coole collectie. Het lookbook belooft een laid-back look voor volgend jaar met edgy touches
 
De collectie heeft veel inspiratiebronnen zoals horror films, Americana en pop cultuur, die allemaal lijken te clashen maar prachtig samen komen in een collectie van 'misfits'. De statement quotes, gave prints en coole cuts uitgebracht in mooie stoffen en fijne fits zijn de nieuwe basics. 
 
Het palet van fris wit, zwart, blauwe tinten en knal kleuren hier en daar geven de collectie een strakke feel, die perfect samen gaat met het artwork wat hier en daar in de collectie verwerkt is. Met de hand getekende illustraties, zebra prints, sterren, strepen en bliksemschichten klinken samen als een gestoorde mix, maar Zoe weet alles zo mooi in elkaar te verwerken, dat dit lookbook de ultieme cool girl neer weet te zetten. 
 
Gecombineerd met de rommelige hairdo, ronde sunnies en Adidas sneakers is dit lookbook het perfecte voorbeeld van een sexy tomboy collectie. 
 

Deel dit artikel
Back to top