Beauty

Unboxing: Beautybox september

Ons maandelijkse portie beauty staat weer voor je klaar! En hoewel de limited editon beautybox in samenwerking met Cosmania van vorige maand binnen no-time uitverkocht was, kun je de beautybox van deze maand nog tot eind september bestellen. Wat er in zit? Dat zie je hieronder. 

beautybox unboxing

beautybox september 2014

Maria Nila Stockholm - Palett Luminous Colour
Wij modemeisjes houden van verandering. Af en toe een nieuw kleurtje in ons haar is helemaal niet verkeerd, of wel? Helaas protesteren onze lokken nog wel eens. Dit haarmasker is het ultieme product voor geverfd haar en voor behoud van glans en kleur. Ook niet onbelangrijk: het product is sulfaat en parabenen vrij!

Beautybox maria nila stockholm

Scottish Fine Soaps - Haar / huid verzorging
Het Engelse huid- en haar verzorgingsmerk Scottish Fine Soaps heeft veel verschillende lijnen, maar van deze 'Au Lait' lijn zijn we fan! Deze heerlijke ruikende miniaturen zijn weer een traktatie voor onder de douche en daarna...

Beautybox september scottish fine soaps

Anastasia Beverly Hills - Brow Gel Clear
Als je het over wenkbrauwen hebt, dan is Anastasia hét merk dat je moet hebben. De Brow Gel Clear die deze maand in de Beautybox zit is een ware primeur. Aangezien we in modeland nog lang niet over onze brow crush heen zijn, komt deze wenkbrauwgel weer goed van pas.

Beautybox anastasia beverly hills

Mario Badescu - Enzyme Cleansing Gel
Aanpakken die puistjes en mee-eters! Want sinds we de zero make-up trend op de catwalk bij Marc Jacobs spotten, willen we deze winter allemaal met een egaal en gezond velletje in het openbaar verschijnen. Deze zeep- en olievrije gezichtsreiniger van Mario Badescu - let op: hij schuimt niet - verwijdert make-up, vuil en olië zonder de huid uit te drogen.

Beautybox mario badescu

De beautybox van september is deze hele maand nog te koop, zolang de voorraad strekt. 

Word ook abonnee op Beautybox.nl

Deel dit artikel
Back to top