Fashion

De grootste Primark van Nederland geopend in Arnhem

Vandaag is de tweede Primark winkel in Gelderland geopend! Precies zes maanden geleden was Nijmegen al aan de buurt en vanaf vandaag kunnen echte shopaholics ook losgaan in Arnhem. Fashionscene's Daphne was vanochtend bij de feestelijke opening.
 
De winkel ging Eindhoven qua oppervlakte voorbij en is met 5.600 vierkante meter de grootste Primark van Nederland. De twee verdiepingen tellende winkel heeft zoals je van Primark gewend bent een uitgebreid aanbod aan mode, en Primark Arnhem heeft zelfs ruimte voor speciale afdelingen. Er is een ware 'denim kitchen' (een superoverzichtelijke jeans afdeling), een uitgebreide sectie voor accessoires en lingerie en zelfs een 'panty shop'. Dit is een aparte hoek met ontzettend veel panty's, tot aan het plafond. Ook heeft de nieuwe Primark een goede afdeling met mooie interieurartikelen, waar nu langzaamaan de eerste kerstspulletjes verschijnen. Onze favoriete items? De mooie en warme oversized winterjassen.
 
Een leuk weetje: Primark Arnhem is de 281ste winkel van het modebedrijf. Bekijk alle foto's van deze ochtend hieronder. 
 
Herinner je onze fijne winactie rondom de opening van Arnhem nog? We mochten namelijk in totaal € 750 euro shoptegoed weggeven. De winnaressen hebben inmiddels bericht gehad! 
 
Opening primark arnhem
 
Primark arnhem open 30 september 2014
 
primark arnhem
 
Opening primark arnhem
 
Primark arnhem shoes
 
primark arnhem geopend
 
Primark arnhem pantywinkel
 
Primark geopend
 
Primark home
 
Nog geen tijd om naar Arnhem af te reizen? Bekijk dan alvast het lookbook van de fall/winter collectie. 
 
primark fall winter 2014primark f/w2014
 
primarkprimark accessories f/w 2014
 
 
Deel dit artikel
Back to top