Fashion

Deze bijzondere modekleur gaan we dit voorjaar vaak zien

Deze bijzondere modekleur gaan we dit voorjaar vaak zien

Elk seizoen verrast de modewereld ons weer met nieuwe kleuren en items die dé trends van het moment worden. Het is nog maar februari, maar stiekem dromen we alweer van de lente met haar zonnestralen, fluitende vogeltjes én vrolijkere kleding. We zijn de winter eigenlijk helemaal zat en kunnen niet wachten tot we onze lentekleding weer kunnen laten zien. 

De kleur die we aankomend seizoen allemaal willen dragen? Maak je borst maar nat voor koningsblauw. 

Deze modekleur gaan we veel zien komend voorjaar

We ruilen de hot pink kleding in voor de 'tegenovergestelde' kleur: blauw. En dat is niet zomaar een blauwe kleur, nee, deze slaat in als bliksem. Fel, present en ontzettend prachtig bij eigenlijk iedereen. Het liefst schaffen we nu al onze kleding aan in deze prachtige modekleur, maar laten we het niet meteen overdrijven. 

Verschillende outfits in deze bijzondere modekleur

Nu verwachten we natuurlijk niet dat jij met bovenstaande outfit naar je werk gaat (al zou dat wel heel cool zijn), maar we kunnen deze kleur wel toepassen in eigenlijk allerlei outfits. Denk aan een toffe blauwe blazer, sweaters, pantalons. Of kies bijvoorbeeld voor accessoires in deze koningsblauwe kleur. Sokken, oorbellen, ringen, petten... Noem het maar op. 

Meer inspi

Meer inspiratie nodig, maar dan street style based? We got you! 

Beeld: GettyImages, Pinterest
Deel dit artikel
Back to top