Fashion

Nieuwe trendkleuren voor in je garderobe voor herfst 2022

Nieuwe trendkleuren voor in je garderobe voor herfst 2022

Whether we like it or not: de tijd vliegt en de zomer komt al snel aan haar einde. Dat betekent dat het binnenkort alweer tijd wordt voor knusse avonden op de bank met een dekentje en een kop thee en harde regen buiten. Tijd om ook je garderobe weer aan te passen naar dit weer dus. 

Dít zijn de trendkleuren waar je iedereen in gaat zien lopen in de herfst van 2022.

Dit zijn de trendkleuren in herfst 2022

Met on trend kleuren voor nieuwe seizoenen weet je nooit zeker of de kleuren goed aansluiten op wat je al hebt, of dat je beter al je kleren de deur uit kunt doen en een hele nieuwe garderobe moet aanschaffen. Lucky for us, sluiten deze herfst 2022 trendkleuren mega goed aan op de zomertrends en zijn ze goed te combineren met de items die je waarschijnlijk al hebt. Tijdens de herfst kun je namelijk wederom zachte en neutrale kleuren gaan verwachten met een paar bijzondere (maar hele toffe) uitschieters. 

Blauw paars 

De kleur die eigenlijk dé kleur van 2022 is, is zeker in de herfst ook nog een must have kleur in je kast. Blauw paars (dat iets blauwer is dan ultraviolet) zien we al het hele jaar door; op catwalks, in kledingwinkels en op straat. Deze kleur is overal! De tint is heerlijk fris en opgewekt, wat dan weer super fijn is tijdens een druilerige herfstdag. 

Helder blauw

We blijven deze herfst in de blauw-achtige sferen en not because we're feeling blue. Blauw is juist de kleur die ons door herfstachtige dagen gaat helpen. Deze heldere kleur straalt een heleboel confidence en vrolijkheid uit. Met deze kleur houd je ook nog een beetje zomer in je outfit, want het geeft ons echte oceaan vibes. 

Zachtbruin

Een andere, meer natuurlijke tint die we vaak gaan zien deze herfst (en heel waarschijnlijk ook in de winter) is de zachtbruine kleur. De afgelopen jaren zagen we vooral donker- en chocolabruin naar voren komen, maar nu is het tijd voor een iets zachtere tint. Zoek je naar een elegante kleur? Dan is dit je go-to trend. 

Steenkleur

Een andere natuurtint die we in de herfst van 2022 veel terug gaan zien is de grijze steenkleur. Dit straalt onder andere bossbabe office vibes uit en dat is toch helemaal waarvoor je wil gaan na de zomer? Een frisse start met een frisse garderobe. Deze kleur is er dan sowieso een die je in je kast wil hebben hangen. 

Lees ook: De sneaker trends voor dames

Beeld: iStock, Pinterest
Deel dit artikel
Back to top