Fashion

Primark in Hoofddorp geopend!

Primark Hoofddorp is open! Woensdagochtend 24 november woonde de redactie van Fashionscene de officiële opening bij van deze 210e winkel wereldwijd.

Wat fijn, eindelijk een Primark dicht bij huis. Waarom de Ierse winkelketen niet voor Amsterdam koos als tweede huishaven is makkelijk te verklaren: Primark loves cheap en een pandje in Amsterdam is dat nu eenmaal nie.

Hoofddorp lijkt een goeie keus te zijn. Op de openingsochtend zag het zwart van de mensen en konden we ons slechts schuifelend door de winkel bewegen. Gelukkig hadden we de eer om voor de opening alvast in een nog lege winkel de collectie te bekijken. We zetten de voor- en nadelen van deze 2.666 m2 grote budgetstore voor je op een rij.

- 27 kassa's, dus nooit een lange wachtrij
- Iedere dag komt er een vrachtlading vol nieuwe items de winkel in
- Ruime pashokjes met dubbele spiegels

- XL tas te leen tijdens het shoppen

- Handschoenen voor 2,50, panty's voor 3,50 en kekke jurkjes voor 10

- Fashionscene editors Tess, Evelien, Eveline en conculega Chantal (Styletoday) gingen allemaal met goed gevulde Primark bags naar huis. :D

- Naast trenditems hangen er ook veel degelijke stuks in de shop. Wie wel eens een bezoek heeft gebracht aan Primark in Oxford Street Londen, weet dat het nog veel hipper kan. En dan vooral de mannenafdeling. Maar goed, de winkel in Hoofddorp target op jonge families tot 35 jaar en niet op verwende fashion editors.
- Een ander vaag gebied blijft is natuurlijk: hoe kan dat allemaal zo goedkoop?Jaren lang was de winkel in opspraak door de slechte arbeidsomstandigheden. In een persbericht dat ik meekreeg verdedigt de winkel zich met het feit dat ze lid zijn van de ETI, een samenwerkingsverband van bedrijven die streven naar eerbiediging van de rechten van werknemers in fabrieken. Ze doen volgens Primark hun uiterste best om zo sustainable mogelijk te ondernemen.-- De drukte. De deuren van de winkel gingen vandaag zelfs een half uurtje dicht vanwege de stormloop. Laten we hopen dat vanaf morgen iedereen is uitgeshopt...


PRIMARK HOOFDDORP
Must see: geweldige pantywall & accessoireafdelingPRIMARK hoofddorp
Lammycoat for less & fijne laarzen


primark hoofddorp
Online fashion editors hard aan het werk...

primark shopping
Uitgeshopt! V.l.n.r.: Evelien, Eveline, Chantal en Tess

shopping a lot!
Foei, Tess!

Adres Primark Hoofddorp

Markthof Winkelcentrum
Marktplein 254, 2132 CX

Route (met openbaar vervoer) naar Primark Hoofddorp

Neem de trein naar Hoofddorp en neem daar beneden het station bus 140 of 145. Stap uit bij halte Marktplein en loop rechtsaf het Marktplein op. Ga dan de eerste rechts en vervolgens de eerste links. De Primark Hoofddorp bevind zich naast de H&M.
Openingstijden Primark Hoofddorp:
Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 -18:00
Vrijdag 9:00 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

(Tekst: Fashiontwin Eveline)

Deel dit artikel
Back to top