Fashion

Last minute kerst outfit nodig? Met deze 3 opties zit jij sowieso goed!

Last minute kerst outfit nodig? Met deze 3 opties zit jij sowieso goed!

Nog een paar nachtjes slapen en het is alweer kerstmis. Een leuke outfit is een must als je deze dagen extra feestelijk wilt maken. Als je van plan was om deze week nog even te winkelen dan ben je vast teleurgesteld dat dit niet kan. Gelukkig is er online genoeg moois te vinden en met je eigen garderobe kom je vast ook een heel eind.

Inspiratie nodig voor een leuke kerst outfit? Wij hebben drie opties voor je verzameld waar je sowieso goed mee zit!

1. Glitterjurk

Bestaat er iets feestelijkers dan een glitterjurk? Ook al draag je het hele jaar geen glitter of een jurk, voor glitter jurken maak je tijdens de kerstperiode vast een uitzondering. Het exemplaar wat je vorig jaar of dat jaar ervoor droeg, kan best nog een keer uit de kast gehaald worden. Niet meer blij met die jurk? Dan is er online genoeg moois te bestellen. Als je vandaag nog iets online koopt, is het waarschijnlijk nog op tijd in huis. Onze tip: bestel meteen even twee maten zodat je zeker weet dat je goed zit. De andere jurk stuur je gewoon weer retour. 


ROTATE Samantha mini wikkeljurk met pailletten bij DeBijenkorf.nl

2. Kersttrui

Comfortabel meer jouw ding? Dan is een kersttrui dames hetgeen wat je nodig hebt. Draag 'm op een leuk kort rokje - bijvoorbeeld stoer van leer - in combinatie met een dikke panty met een fraai patroontje. Een kersttrui hoeft niet altijd schreeuwerig of 'fout' te zijn, onze voorkeur gaat bijvoorbeeld uit naar truien met een zogenaamde 'fair isle' print want die zou je ook na de kerst nog gewoon kunnen dragen maar hebben wel een kerstige uitstraling. Truien met een glimmertje hier of daar of parels en zelfs de kabeltrui zijn goed om aan te doen tijdens de kerst. Maak het geheel gewoon extra feestelijk met behulp van statement oorbellen met lekker veel glitter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)


Scotch & Soda Fijngebreide pullover met pailletten bij DeBijenkorf.nl

3. Een écht mooie blouse

Nog zo een item waarmee je sowieso goed zit maar bovendien alle kanten mee op kan qua styling én je veel vaker kunt dragen: een echt mooie blouse dames. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar gemaakt van zijde of satijn of eentje die voorzien is van een feestelijk detail zoals parels of steentjes. Broderie of kant doet het ook altijd goed rond de kerstperiode. En met een mooi kraagje maak je tijdens de kerst ook een feestelijke indruk.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)


Sandro Blouse van zijde met ruches bij DeBijenkorf.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top