Fashion

Hip of Horror: Wenkbrauwpiercings bij Rodarte op NYFW

In modeland kan het vaak niet gek, opvallend of vernieuwend genoeg zijn. Maar soms zijn er van die items of trends waar we toch onze twijfels over hebben. En die bespreken we maar al te graag in de Hip of Horror rubriek.
 
We zagen bij NYFW dat zelfs merken als Tommy Hilfiger die bekend staan om hun signatuur preppy en klassieke looks een kleine edge kregen. Meer rock 'n roll en punk dan we hadden verwacht op de catwalk en in het straatbeeld. Rodarte nam de trend ook mee in hun nieuwe collectie met een overvloed aan piercings op de runway. Het afgelopen seizoen zagen we de enorme comeback van de septum piercing en ook grote earcuffs en meerdere oorbellen aan één oor waren groot de afgelopen maanden. Rodarte heeft de piercing die we even waren vergeten de spotlight gegeven. 
 
De modellen waren te zien met prachtige zachte make-up looks waarvan we de afgelopen tijd maar geen genoeg van kunnen krijgen; overal zien we natuurlijke fresh-faced gezichten en nude nagellak. Ook was hun haar precies zoals de cool girls het tegenwoordig dragen; effortlessly messy. Deze ontspannen beauty look gaf een mooi canvas voor de heftige piercing situatie in hun wenkbrauwen. 
 
We nemen aan dat we deze look niet al te vaak in het straatbeeld terug zullen zien maar denken misschien dat één wenkbrauw piercing best wel een goed idee is? Nu moeten we er alleen nog achter komen hoe hun tijdelijke piercings zo mooi bleven zitten...
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top