Fashion

Eerste preview &Other Stories x Lykke Li

De collectie is ontstaan terwijl Lykke voorbereidingen voor haar tournee aan het doen was en ze met vrienden die voor & Other Stories ontwerpen ideeën uitwisselde. Het idee om een samenwerking aan te gaan is zo geboren en het resultaat is een lijn waar fans van & Other Stories blij mee zullen zijn. 

Lykke Li reist al haar hele leven de wereld rond en verteld zelf dat hierdoor haar stijl praktisch is. Lykke houdt van een lichte garderobe maar vindt het belangrijk om zichzelf wel te kunnen uiten. Kwaliteit komt voor Lykke op de eerste plaats en is belangrijker dan kleur of decoratie.

Lykke kreeg een kans op haar eigen designer dromen waarheid te maken "mijn ultieme droom was een perfect leren tas te hebben, gevuld met onmisbare items, als een echte nomade klaar voor elke situatie. Stories gaf me deze kans. Deze collectie is mijn versie van die tas en draag deze voor altijd bij me."

De ready-to-wear lijn wordt gecomplementeerd door schoenen, tassen, sieraden en accessoires ontworpen door ze zangeres. We zien veel zwart met witte elementen en kunnen hierdoor eindeloos mix-en-matchen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Previews op de Instagram van &Other Stories met Lykke als model: 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top