Beauty

De nieuwe long lasting foundation van Sisley

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Op zoek naar een foundation die aanvoelt als een tweede huid? Dan zit je met de Phyto Teint Expert van Sisley goed! De luchtige foundation geeft een mooie geëgaliseerde en gladgestreken teint, met een longlasting effect. Sisley belooft namelijk dat de foundation tot wel 12 uur lang blijft zitten!

Sisley Foundation

Nieuwe technologie
Hoe kan dat? De foundation bevat de nieuwe Sisley Color Expert-technologie, een combinatie van zuivere pigmenten en bestanddelen die overeenkomen met de lichaamseigen vetten. Daardoor is de formule is comfortabeler en houdt hij langer dan een klassieke foundation.

Sisley phyto teint expert foundation

2-in-1 werking
'Wat de foundations van Sisley zo bijzonder maakt is dat het eigenlijk huidverzorging en foundations in één zijn", vertelt Randall Wijngaarde, make-up artist van Sisley. "Deze foundations geven je nog eens extra voeding en comfort, bovenop de werking van je dagverzorging.'

De foundation is verkrijgbaar in zes tinten (v.l.n.r.): Vanilla, Ivory, Soft beige, Sand, Natural en Honey.

Sisley Phyto teint expert

De Phyto-Teint Expert van Sisley is vanaf september verkrijgbaar bij geselecteerde parfumeriespeciaalzaken. De verkoopadviesprijs is € 95. 

Bron

Deel dit artikel
Back to top