Fashion

Hip Of Horror: iPhone hoesje & borstel in 1

In modeland kan het vaak niet gek, opvallend of vernieuwend genoeg zijn. Maar soms zijn er van die items of trends waar we toch onze twijfels over hebben. En die bespreken we maar al te graag in de Hip of Horror rubriek.
 
We hebben een prachtig item gevonden voor je lijstje 'dingen die ik niet nodig heb maar toch moet hebben'. Een bedrijf genaamd YoBrush is uitgekomen met een cover voor je iPhone waarmee je je telefoon en je hairdo kan beschermen. 
 
Het ontwerp is vrij simpel; een plastic hoesje met een borstel aan de achterkant in diverse kleuren. We vragen ons af hoe iemand met dit design is opgekomen want de combi is niet voor de hand liggend. De borstel zal zeker zijn werk goed kunnen doen terwijl je iPhone heel blijft. 
 
Nu de hoogstwaarschijnlijke problemen met deze cover; we weten niet hoe de binnenkant van jullie handtas eruit ziet maar de bodem van onze favoriete tas draagt soms een gezellige cocktail van kruimels, zand van ons laatste bezoekje aan het strand en pepermuntjes van de laatste date acht maanden geleden. Deze onzuiverheden zouden zich zeker vestigen in de praktische cover en liever niet in ons haar. 
 
Aan de andere kant is deze cover ideaal als je hem niet 24/7 gebruikt maar misschien als je uitgaat in je kleinere tasje (met minder cocktail) waar je niet je telefoon én je borstel in zou kunnen dragen. 
 
Wat denken jullie? Yay or nay? De covers zijn verkrijgbaar voor $14,99 bij YoBrush
 
 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top