Fashion

Trend: Bomber Jacks

ls je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Wij zijn gek op bomber jacks, varsity jacks, baseball jacks of hoe je ze ook wilt noemen. Dit veelzijdige item is een staple in de kast van vrijwel iedere vrouw geworden en als je het jack nog niet hebt aangeschaft dan begrijp je na deze inspiratie beelden waarom je er toch echt één nodig hebt.

Tomboys zijn al lang fan van het jasje en sportievere it-girls als Cara Delevinge worden er vaak mee gespot. Het is duidelijk dat dit jasje hot,hot,hot is want naast de catwalks zien we het in iedere high-street winkel en ook in het straatbeeld terug.

Je kan je vrouwelijke outfit iets sportiever of specialer maken met een bomber jack; denk in combinatie met een jurkje of over een rok met een crop top eronder. Ook super als je look sowieso een beetje tomboy is want je kan leuk met stoffen spelen en naast de varsity jacks met letters het item ook in suede, zijde of fluweel dragen.Daarnaast kan je laagjes combineren want het kan een vier seizoenen item zijn. Je kan dit jasje over een trui of onder een jas dragen.

Model en streetstyle-sweetheart Hanne Gaby Odiele heeft een allerlei verschillende bomber varianten:

Shop bomber jacks:

Pop Boutique Bomber Jacket With Varsity Trim,€49.29,Asos                 Reclaimed Vintage Flying Bomber Jacket,€119.71,Asos
 

Cheap Monday Bomber Jacket,€108.45,Asos                                       Monki Lightweight Bomber Jacket,€42.25,Asos
 
 
By Zoe Military Style Bomber with Pockets,€154.92,Asos                     Pop Boutique MA1 Bomber Jacket,€30.98,Asos

Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top