Fashion

Karl Lagerfeld's kat krijgt eigen boek

Miauw! 's Werelds bekendste mode kat krijgt een boek. Choupette, de verwende kat van Karl Lagerfeld heeft het voor elkaar. Op 15 september zal haar eigen koffietafelboek gelanceerd worden: Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat. 

Niets is te gek voor Karl en zijn fluffy cat. Choupette wordt door de modeontwerper behandeld als een queen: ze heeft maar liefst twee dienstmeisjes (één voor overdag, één voor 's nachts), ze kreeg een eigen iPad, ze reist per privéjet en ze eet haar maaltijden samen met Karl aan tafel, van een op hand gemaakt Louis Vuitton servies.

Hoe krijg je een 128 pagina's tellend boek vol over een kat? Met informatie over Choupette's dieët, haar beauty-rituelen, gezondheid, mode-tips, geheime liefdes en de dingen waar ze een hekel aan heeft. Ook komen Madame Horn, de dierenarts van Choupette, en Madame Francoise, Choupette's favoriete dienstmeisje, aan het woord. Daarnaast kun je foto's van Choupette bewonderen die Karl zelf heeft gemaakt en tal van foto's uit Choupette's modellencarrière, want die heeft ze natuurlijk ook...

Bron

Deel dit artikel
Back to top