Winnen

WIN: 3 x €100,- reistegoed van GeniusFlight.com!

Heerlijk deze zomer een tripje nemen naar de grote modesteden in de wereld? Wij zijn hier ook gek op en maken graag gebruik van GeniusFlight.com om deze reizen zo veel mogelijk naar ons zin te plannen. Aanbiedingen en zoekmachines kunnen behoorlijk verwarrend worden, maar door GeniusFlight.com is een reis plannen al enorme voorpret. 
 
GeniusFlight
GeniusFlight.com genereert zoekresultaten uit de meest actuele vliegtarieven van zo'n 1000 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. Je hoeft alleen je budget en vertrekpunt in te vullen en binnen no time worden alle bestemmingen binnen jouw maximale budget op de wereldkaart weergegeven. Het merendeel van de online zoekmachines zoekt immers naar vluchten op bestemming. GeniusFlight.com brengt hier verandering in. Met één zoekactie worden de gegevens van meer dan 1000 airlines op prijs gesorteerd en vind je eenvoudig een bestemming binnen jouw budget, simpel weergegeven op de wereldkaart.Deze zoekmachine is daarmee tevens een inspiratiebron: dacht je voor 150 euro niet verder dan Parijs of Barcelona te komen, nu blijkt dat je voor dit bedrag ook naar Marrakech vliegt!
 
 
GeniusHotels
Naast een zoekmachine voor vluchten, is GeniusHotels.com gelanceerd. In samenwerking met Booking.com creëert GeniusHotels.com een aanbod van meer dan 460.000 hotels wereldwijd. Het systeem is vergelijkbaar met GeniusFlight.com: met een slider geef je het budget aan, je selecteert een datum, een periode en voert een bestemming in. Binnen enkele seconden verschijnen de resultaten op de wereldkaart.
 
Bekijk hier hoe makkelijk het is: 
 
 
Win
Omdat reizen het allerleukste is wat er is, geven wij nu 3x €100,- tegoed van GeniusFlight.com weg voor jouw volgende tripje. Vul hieronder je gegevens in en geef antwoord op de vraag waar jij graag heen zou willen gaan, en wie weet win jij één van de drie reistegoeden! Succes!
 
Kijk op GeniusFlight.com of Facebook.com/GeniusFlight en laat je inspireren

 

 
Deel dit artikel
Back to top