Fashion

Alle beelden van Gisele's Balenciaga Campagne

Nadat een preview van Balenciaga's FW 14-15 campagne vorige week een buzz creëerde op het internet zijn nu alle stoere beelden van het modehuis vrij gegeven. We dachten dat we Gisele Bundchen al in vrijwel iedere look hebben gezien, van commercieler tot editorial maar Alexander Wang weet daar verandering in te brengen. 

Het model laat haar androgene kant zien in gestructueerde jacks, embellished tops en koltruien van Balenciaga's winter lijn. Steven Klein fotografeerde het supermodel in zwart-wit beeld in een kamers met gebroken spiegels. De spiegels doen denken aan Wang's eerste collectie voor Balenciaga met een marble effect wat een soortgelijke structuur reflecteert.

Het meest opvallende aan de shoot was misschien nog Gisele's prachtige manen die missen. Het model is te zien met een opgeschoren koppie waarvan Alexander Wang zegt dat dit het kapsel is van een body double. Gisele en het andere model zijn beide gefotografeerd in soortgelijke poses die daarna zijn bewerkt om één nieuw beeld neertezetten.

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top