Fashion

Zomerse cocktails van Coebergh

Landelijk - Maar liefst 92% van de Nederlanders kent Coebergh; het is het meest populaire vrouwendrankje van Nederland. Coebergh kan op vele momenten gedronken worden: als aperitief, lekker op het terras en natuurlijk met vriendinnen tijdens feestjes. Het aantal mixmogelijkheden is dankzij de frisse, maar zoete smaak groot. Deze zomer presenteert Coebergh twee fruitige mixvarianten met Coebergh Classic en Coebergh Red Fruit.
Coebergh Classic Shake: Glas: Martini cocktailglas. Schep een grote bol vanille-ijs in een shaker. Schenk er 2 cl Coebergh Classic bij. Vul de de inhoud in een cocktailglas. Voor een lekkere twist, voeg een beetje limoen- of citroensap in de shaker. Garnering: divers rood fruit aan rand van het glas. (Adviesprijs 1l Coebergh Classic: € 10,99)
Coebergh Red Fruit Splash: Glas: shortdrink glas / tumbler glasVul het glas met ijs en schenk er 1,5 cl Coebergh Red Fruit bij. Vul het glas aan shaker met ijs en schud 10 seconden. Schenk met Tonic, eventueel nog een leuk stukje rood fruit als garneren en you are ready to go!
(Adviesprijs 0,75l Coebergh Red Fruit: € 7,49) Coebergh is verkrijgbaar in supermarkt en slijterij.

Deel dit artikel
Back to top