Fashion

Op deze 5 manieren draag jij je bodywarmer in stijl

Op deze 5 manieren draag jij je bodywarmer in stijl

Waarschijnlijk merkte je het al, maar de lente hangt weer in de lucht! De regen en kou maken steeds vaker plaats voor zon. Het is bijna tijd om zonder jas naar buiten te gaan. Bijna ja, want in Nederland weet je het nooit zeker met het weer. Geen wonder dat de bodywarmer trend telkens terugkeert. Het perfecte fashion item voor ons kikkerlandje! En je kunt 'm op verschillende manieren dragen.

Bodywarmer trend

Oké, een bodywarmer heeft op het eerste gezicht best een suffe uitstraling. Je denkt bij dit kledingstuk toch snel aan oudere mensen, die aan nordic walking doen. Al blijkt het echt een modieus fashion item. Onder andere Bella Hadid en Hailey Bieber zijn fan van dit warme, praktische kledingstuk! Het zit ‘m in de manier hoe je de bodywarmer stijlt.

1. Draag de bodywarmer met een riem

Als je dit leest, denk je misschien direct aan een ski-outfit. Ja, ook dan draag je een bodywarmer met riem, al hebben we het nu over de chique versie. Een riem om je bodywarmer zorgt ervoor, dat je lichaam net wat mooier uitkomt.

2. Draag de bodywarmer met midi rokken en jurkjes

Een bodywarmer oogt van zichzelf wat sportief en stoer. Wil je liever toch geen sporty Spice zijn, maar een posh Spice? Draag de bodywarmer dan in combinatie met zwierige midi rokken en jurken.

3. Draag de bodywarmer met een blouse

Inmiddels heb je door dat de ‘sportieve’ bodywarmer ook geschikt is voor meer formele uitjes. Heb je een borrel met collega’s en is het weer ’mwah’? Draag dan je bodywarmer over een blouse. Deze look staat het leukst met een korte, cropped bodywarmer.

4. Draag een lange bodywarmer

In plaats van de korte bodywarmer kun je ook voor de lange bodywarmer gaan. Deze match je bijvoorbeeld heel leuk met jurkjes tijdens een date night. Al staat een langere bodywarmer ook casual in combinatie met een boyfriend jeans en stoere laarsjes.

5. Draag de bodywarmer met een trui

Een slimme fashion hack voor de lente is om de bodywarmer te combineren met een trui. In dat geval krijg je het zeker niet koud en ben je als het ware 'zonder jas naar buiten'. Voor de meer classy stijl is een dunne trui perfect. Zoek je toch een stoerdere look? Kies dan voor een sweater of hoodie.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top