Fashion

De jurkentrends van 2022 zijn comfy én sexy

De jurkentrends van 2022 zijn comfy én sexy

Houd jij er ook zo van om jurken te dragen? Dan hebben we goed nieuws. De jurkentrends van 2022 zijn namelijk bekend! Van de welbekende mini dress tot jurken met pofmouwen, aankomend jaar kunnen we gegarandeerd uitpakken met onze modieuze outfits!

Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben wij de jurkentrends voor je op een rijtje gezet. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Mini dresses

Als er één jurk is die waarschijnlijk nooit uit de mode zal raken, is het wel de mini dress. In de winter is dit item misschien iets aan de koude kant, maar wanneer de warme zomermaanden aanbreken kun jij weer schitteren in deze jurk!


Wollen mini-jurk bij Mango.com

Open rug

Voor een sexy én stijlvolle look, ben je bij een jurk met open rug aan het juiste adres. Perfect voor een date night met je geliefde of een avondje uit met vriendinnen. Wil je jouw outfit wat spectaculairder maken? Ga dan voor een jurk met open rug in een opvallende kleur!


Jurk Met Open Rug bij Na-kd.com

Gebreid

Ook comfort speelt in 2022 een grote rol en dit zien we gelijk terug in de jurkentrends. De gebreide jurken zijn erg comfortabel door de fijne stof en zitten dus als gegoten. Het voordeel aan deze jurken is dat je ze ook thuis kunt dragen. Ideaal voor een thuiswerkdag. 


Gebreide jurk met hoge hals bij Na-kd.com

Pofmouwen

Jurken met pofmouwen zag je het afgelopen jaar al veel voorbijkomen, maar ze zijn zó populair dat ze ook dit jaar weer in het lijstje van jurkentrends staan. Dit kledingstuk legt de nadruk op je schouders, zonder dat het te mannelijk wordt. In tegendeel zelfs. Je ziet er gewoon mega stijlvol uit. 


Structured Organza Gathered Mini Dress bij Na-kd.com

Leren jurken

Ook in de winter wil je natuurlijk mooie jurken kunnen dragen, maar het wordt al snel te koud. Met leren jurken is dat verleden tijd! Het is misschien een beetje buiten je comfort zone, maar echt het proberen waard. 


Pu Jurk bij Na-kd.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top