Fashion

Koop één van deze leuke jassen voor de lente

Koop één van deze leuke jassen voor de lente

De koude wintermaanden komen aan een einde en onze warme winterjassen gaan de kast weer in. De zon gaat weer schijnen en het is tijd voor een leuke lente jas. Welke jas mag dit jaar niet op jouw kapstok ontbreken? Wij hebben een paar leuke jassen voor de lente op een rijtje voor je gezet.

Trenchcoat 

We beginnen met een klassieker, de trenchcoat. Het is niet voor niks dat deze jas al tientallen jaren elke lente terugkomt. Deze stijlvolle jas maken elke outfit af. Je hebt ze in allerlei verschillende stijlen. Maak een keuze uit een waterdichte, een extra lange, met capuchon, een fleurige kleur of een klassieke beige trenchcoat.

 

Een leren jas

Nog een jas waar je jaren plezier van hebt, de leren jas. De leren jas is populairder dan ooit. Je ziet ze bij alle high end merken in de etalage hangen, maar ook bij de betaalbaardere winkels. Het klassieke leren jack heeft plaats gemaakt voor het zo gehete racejack. Dit is dé lente jas van 2024. Hier lopen de mode lovers straks allemaal in. Maak je schattige outfit stoerder met deze it-girls jas.

 

Out-of-office wear

De blazer is niet alleen voor naar kantoor, maar wordt voor elke gelegenheid uit de kast getrokken. De blazer is ook de perfecte lente jas. Ze zijn te verkrijgen in verschillende stijlen: oversized, getailleerd, cropped, met parels, franjes of customized. Voor ieder wat wils. Een blazer mag niet missen in jouw kledingkast, maar ook op jouw kapstok. Ook het tweedjasje is onmisbaar in je collectie deze zonnige dagen. Het jasje hangt in alle winkels en geven jouw outfit een zakelijke en schattige look.

 

Matching set 

De matching set zie je al een tijdje voorbijkomen, een leuke lange wollen rok met een bijpassende trui of een pantalon met een blazer. We zijn gek op matchen en dat blijven we met de warmere dagen doen. Een leuk rokje met een matching top of een kortbroekje met een jasje. Deze trend leent zich perfect voor een leuke lente outfit. We gaan allemaal onze lente jas matchen met een bijpassende broek of rok en het kan niet gek genoeg. Kies voor een opvallende print, felle kleuren, spijkerstof of leren materialen. Ontzettend leuk en helemaal stylisch.

 

Luipaardprint

Draag die matching set bijvoorbeeld in een luipaardprint. Luipaardprint is weer helemaal hot! Niet alleen met een jeans, maar ook met een jas. Deze leuke opvallende print is op veel stijlen jassen te verkrijgen. Zo heb je keuze uit een trenchcoat, een lange jas of een leuk kort tussenjasje. Deze print mag niet missen op jouw kapstok deze lente.

Lees meer: Deze zonnebrillen moet jij hebben in 2024

Beeld: pexels
Deel dit artikel
Back to top