Fashion

Dit jack is helemaal terug van weggeweest + zo combineer je 'm het beste

Dit jack is helemaal terug van weggeweest + zo combineer je 'm het beste

Een garderobe is vaak opgebouwd uit een aantal basisstukken. Daarnaast heb je trends die je nooit meer terugziet en dié met regelmaat weer terugkomen omdat ze eigenlijk te goed zijn om definitief uit je kledingkast te laten verdwijnen. In die laatste categorie hebben we weer een comeback en dit keer een hele fijne.

Of je het nou een varsity jacket noemt, een bomberjack met patches of een baseball jack - we bedoelen hetzelfde: een jas in bomber model die vaak gemaakt is van een wollige stof of van een comfy joggingmateriaal met daarop afbeeldingen of letters. Het jasje is lekker sportief en met de athleisure trend die gewoon doorzet dit najaar, is dit een geweldig item om elke outfit wat sportiever of casual te maken.

Draag het baseball jack in een lekker oversized fit (daarom perfect ook om op de mannenafdeling te scoren!) op jouw favoriete jeans met een paar sneakers of enkellaarsjes eronder. Weet je waar het jasje ook goed op staat? De lekker losse pantalon waar we het gisteren over hadden. Bekijk hieronder hoe anderen de jas dragen én scoor meteen even een mooi jack voor jezelf. 

 


Zacht baseball vest bij Hm.com


Varsity jacket bij Hm.com


Baseball jacket bij Hm.com


Varsity Jacket Camel bij FillingPieces.com


Varsity Jacket Zwart bij FillingPieces.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top