Beauty

NIVEA VISAGE Pure Effect All-in-1Aanrader! - We hebben een geweldig product binnen gekregen! De NIVEA VISAGE Pure Effect All-in-1 Extra Diepreinigende Gel! Dit product werkt als reinigingsgel, masker én scrub in één. De toevoeging van Magnolia Extract maakt de reinigingsgel extra zuiverend en helpt daarmee puistjes en mee-eters te verminderen en te voorkomen. De gel is zuiverend en antibacterieel en bovendien ook te gebruiken als milde peeling én als matterend masker.
We hebben deze gel meteen getest met als resultaat: een super zachte huid! Het gevoel is zelfs wel te vergelijken die van de loei- dure microdermabrasie-crème van dr Brandt!
Vanwege haar bijzondere eigenschappen wordt Magnolia Extract al millennia-lang gebruikt in de traditionele Chinese Geneeskunde. Magnolia Extract bevat namelijk een hoge concentratie Magnolol en Honokiol, die effectief de bacteriën bestrijden die onder andere puistjes veroorzaken. Uit onderzoek is gebleken dat na gebruik van NIVEA VISAGE Pure Effect All-in-1 Extra Diepreinigende Gel met Magnolia Extract 90% van deze bacteriën niet meer aanwezig is. Daarnaast werkt Magnolia Extract als een krachtig antioxidant, bestrijdt het vrije radicalen en heeft het een kalmerende werking op de huid.
NIVEA VISAGE Pure Effect All-in-1 Extra Diepreinigende Gel (150ml): € 6,99
De NIVEA VISAGE Young range is trouwens vanaf deze maand (januari 2011) omgedoopt tot NIVEA VISAGE Pure Effect. Naast de nieuwe All-in-1 Extra Diepreinigende Gel bevatten de overige producten binnen de range ook het Magnolia Extract voor een extra zuiverende werking.

Deel dit artikel
Back to top