Beauty

BIZAR! Deze man spendeerde bijna een half miljoen om eruit te zien als Ken

Een van de “human Ken dolls", beter bekend als Rodrigo Alves dronk zijn verdriet weg in het vliegtuig terug naar huis afgelopen dinsdag. De 33-jarige man spendeerde in zijn leven al bijna een half miljoen dollar om zichzelf om te laten verbouwen tot een levende Ken, en hij vond het weer tijd voor een nieuwe aanpassing. 

Hij is al een redelijk opvallende verschijning om naar te kijken, maar hij was zo te horen nog niet tevreden. Rodrigo wilde namelijk zijn oogkleur (!) laten veranderen van bruin naar ijzig grijs, maar, helaas voor hem werd deze operatie geweigerd. Voor dit plan vloog hij helemaal van Engeland naar India, maar daar kreeg hij te horen dat het risico om blind te worden te groot zou zijn en dat zijn oogballen te klein waren om de kunstmatige iris vast te houden… 

Hij dronk dan ook zijn verdriet en tranen weg met een glas champagne in een first class vlucht terug naar huis. “The doctors said my eye chamber is too shallow. I'm very upset and I have been crying a lot. It is frustrating because I was really looking forward to it, but I appreciate the doctors have to take safety very seriously,” liet hij weten in een video die je hier kan terugzien. 

If I go on a date with someone and it eventually developed into more, the person will expect me to wake up in the morning with blue or light eyes - but not brown. I suppose it's just one of those things,” zei Rodrigo ook nog. Hij had dan ook gehoopt dat zijn handbeschilderde lenzen van 500 dollar die hij al 20 jaar draagt eindelijk vervangen konden worden door échte grijze ogen… Niet dus. 

Benieuwd wat hij voorheen al allemaal aan zijn lichaam heeft laten veranderen? Hou je dan even vast voor deze lange lijst aan ingrepen. In 2004 ging hij voor het eerst onder het mes, omdat hij niet gelukkig was met hoe hij eruit zag sinds zijn jeugd. Sindsdien wist hij niet meer van stoppen.

Hij neemt elke 6 maanden een botox behandeling wat nu al neerkomt op 8.000 pond, hij heeft haarimplantaten (£25.000), 5 neuscorrecties (£57.000) en sixpack-, biceps-, triceps-, kin-, borstspier- en kontimplantaten (£76.000). Daarnaast heeft hij nog zijn oren platter tegen zijn hoofd aan laten zetten (£6.000), lipimplantaten (£2.000), zijn ogen groter laten maken (£6.000) en nog veel en veeeel meer... 

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top