Beauty

7 x de mooiste Paris Fashion Week streetstyle haarstijlen

7 x de mooiste Paris Fashion Week streetstyle haarstijlen

Tijdens Fashion Week worden de trends gezet voor komend seizoen. Dat gebeurt niet alleen op de catwalk, maar ook op straat. It-girls, influencers en fashion editors zijn een bron aan inspiratie voor de laatste haar- en make-up trends. Van de korte bob tot gekleurde lokken, hieronder vind je de zeven tofste haarstijlen die wij spotten tijdens Paris Fashion Week.

1. It's all about color

gekleurde lokken

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn we op de redactie van Trend Alert zo nu en dan wel in voor een kleur experiment. En dus konden we de kleurrijke streetstyle looks tijdens Paris Fashion Week zeker waarderen. Wat we vooral veel zagen? Pastelroze en de blorange look.

2. De korte bob

korte bob

Zeg maar dag tegen de lob, want de korte bob is terug! En hoewel hij in lengte verschilt, is hij nog steeds zo strak en bot zoals we hem de afgelopen seizoenen zagen. Opvallend is dat we deze trend voor zomer 2017 vooral spotten in combinatie met een pony. Kennen we dit kapsel niet van vroeger?

3. De lage paardenstaart 

lage paardenstaart

Simpel, chic en vrouwelijk! De paardenstaart in een lage variant is niet alleen snel en gemakkelijk te maken, maar staat ook nog eens super chic. Geef je ponytail net wat meer allure door hem met de krultang van een mooie slag te voorzien of kies voor een opvallend elastiekje.

4. Natural beauty

natuurlijke krullen

Geen zin om je haar te doen? Maakt niet uit, want één van de grootste trends tijdens Fashion Week was de natural look. In model knippen en gewoon laten opdrogen dus. Oke, moet je wel gezegend zijn met een mooie bos krullen...

5. Hair up + earrings

haar omhoog en grote oorbellen

Een hoge knot of een paardenstaart mag dan niets nieuws zijn, maar in combinatie met een paar grote oorbellen steel je de show wel.

6. Instoppen maar!

haar instoppen

Het naar binnen dragen van het haar zien we al een tijdje gebeuren en ook tijdens Paris Fashion Week was het weer raak. Haren werden niet alleen weggestopt onder een jas of een coltrui, maar ook onder sjaals en hoodies.

7. Blair Waldorf 2.0

blair waldorf hairstyles

Perfect geföhnde lokken, pijpenkrullen en haarkammetjes. Blair Waldorf is terug! Maak je schoolgirl hairstyle af met een spray voor glanzende lokken en eventueel een haarbandje.

Beeld: L'Oréal Paris
Deel dit artikel
Back to top