Beauty

Dit is dé haartrend van najaar 2018

Dit is dé haartrend van najaar 2018

Houden wij van: een haartrend waarvoor je even niet naar de kapper hoeft. Want meteen knippen en verven kan nogal drastisch zijn. En duur. Maar een haartrend waarvoor een bezoekje aan de salon geen vereiste is, maar waarmee je toch een nieuwe look creëert? Dat noemen we nog eens een win-win situatie!

Over welke najaarstrend we het hebben? De diepe zijscheiding! De afgelopen jaren was een middenscheiding de trend, maar steeds meer bloggers en influencers switchen nu naar een zijscheiding. Een subtiele verandering, die toch een groot verschil verschil maakt. Draag je je haar al jaren in een zijscheiding? Dan is deze trend toch anders, want de zijscheiding van 2018 is nét even wat dieper dan de scheiding die je al kende.

Voor wie?

De diepe zijscheiding is razend populair en dat komt mede doordat ie bij heel veel gezichtsvormen past. Heb je een rond, ovaal hartvormig of vierkant gezicht? Dan staat een zijscheiding je mooi. Een diepe zijscheiding breekt namelijk de kinlijn die vaak uitsteekt bij een hartvormig gezicht en een vierkant gezicht krijgt meer zachtheid van een schuine pony of scheiding. Een rond gezicht krijg daarnaast meer symmetrie en lengte van een diepe zijscheiding.

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder de mooiste looks met de diepe zijscheiding. 

 

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

 

Een bericht gedeeld door Isaya (@elaisaya) op

 

Een bericht gedeeld door A Y L I N (@aylin_koenig) op

Meer weten over gezichtsvormen en bijpassende scheidingen? Lees hier welke scheiding het beste past bij jouw gezichtsvorm.

 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top