Fashion

FIVA Jewelry 15-jarig jubileum

Landelijk - Na gereisd te hebben door Australië en Frankrijk, heeft Fietje Pieters 15 jaar geleden FIVA Jewelry opgericht. Om het 15-jarig jubileum te vieren pakt FIVA Jewelry groots uit: een jubileumcollectie van acht stukken, waarin onder andere kristal, fluweel, Afrikaans zonnesteen en metaal verwerkt is, met kleuren als zwart, zilver, crème en skin die de boventoon voeren. De collectie bestaat uit een armband, sleutelhanger, broche, ring, kettingen en oorbellen. Vogels, bloemen en harten sieren de collectie. Het topstuk is de extra lange ketting met aan de voorkant vier fluwelen stroken waarbij een speciale weeftechniek toegepast is.
De wintercollectie is geïnspireerd op trends uit Parijs en Milaan, waarbij in Milaan zelfs eigen onderdelen ontworpen zijn om extra onderscheidend te kunnen zijn. Donkere sieraden met hier en daar wat kleuraccenten. Zwart wordt gecombineerd met zilver en ijsblauw, goud en zilver is in zowel glans als mat in verschillende materiaalcombinaties toegepast. Ook paars, groen en oranje komen veelvuldig terug. Zoetwaterparels, natuursteen, CRYSTALLIZED(tm) - Swarovski elements, metaal, schelp en glas uit Venetië en Brazilië zijn de meest gebruikte materialen in deze collectie. De leuke vogels, sterretjes, druppels, bloemen, muntjes, hartjes en ornamenten maken de items stuk voor stuk hebberigmakend!
De jubileumcollectie ligt net als de nieuwe wintercollectie nu in de winkels. Bij elk verkocht jubileumsieraad krijg je een exclusief ontworpen toilettasje cadeau.
Voor verkooppunten kijk je op www.fiva.nl.

Deel dit artikel
Back to top