Fashion

Klaar voor Pasen: 7x outfit inspiratie

Klaar voor Pasen: 7x outfit inspiratie

Volgende week is het zover, we mogen Pasen vieren! Om helemaal in de stemming te komen hebben we natuurlijk wel een geweldige Paas outfit nodig. Het is altijd leuk om wat extra moeite te doen. Hijs jezelf in een van deze volgende outfits. Jij hebt straks geen outfit stress meer. Happy Easter!

 

Outfits

 

1. Fleurige blouse - €54,95

De toffe print in deze blouse maakt het item gelijk heel fleurig. Perfect voor Pasen dus. Combineer hem met een basic broek of ga voor de bijpassende broek. Je outfit is dan helemaal compleet.

 

blouse

 

2. Wijde pijpen - €59,95

De ikat-print is helemaal hot. Door de zwieriges stof zit de broek echt heerlijk. Stijl je look af door de broek te combineren met de bijbehorende blouse. 

broek print

 

3. Zigzag trui - €37,95

Deze zigzag print pas perfect bij pasen. Door de roze en offwhite kleur zie je er gelijk heel fleurig uit. Combineer de trui met een toffe jeans en een bijbehorende tas. Jij bent klaar voor de brunch. 

trui met zigzag print

 

4. Jeans sterretjes - €109,95 

Deze high waist jeans moet je hebben. Door de gekleurde sterretjes krijg je net een extra touch aan je look. Deze jeans kun je perfect combineren met de zigzag trui. We love it!

jeans sterretjes

 

5. Playsuit - €169,99

Pasen is het perfecte moment om deze jumpsuit te dragen. Een playsuit is een musthave voor in je garderobe. Deze onepiece kun je zowel getailleerd als losvallend dragen. It's your choice. 

playsuit

 

6. Blazer - €79,95

Wij zijn dol op roze en jij straks hopelijk ook. Door de knal kleur straal je helemaal. Met een simpel wit shirtje en een bijpassende pantalon, kun jij wel verschijnen bij de Paas brunch. 

blazer roze

 

7. Jurkje - €59,95

Hoe schattig is deze pastel gele jurk? Een jurkje is altijd goed. Durf te experimenteren met kleuren. Pasteltinten zijn helemaal hot and happening deze lente. Pasen is het perfecte moment om deze jurk uit de kast te trekken. 

jurk geel

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top