Fashion

Lookbook: Avelon SS15

Wij kunnen langzamerhand pas net genieten van onze looks voor komende zomer of de eerste beelden van de SS15 collecties komen alweer tevoorschijn. Bij lookbooks als die van Avelon vinden we dit geen probleem en krijgen en alleen maar meer vooruitzichten voor volgende zomer én kunnen we geïnspireerd raken om onze looks voor komende zomer een Avelon twist te geven. 
 
De collectie is geïnspireerd door het boek van fotograaf Jimmy Nelson's "Before They Pass Away". Een boek met prachtige shots van cults en culturen met indrukwekkende tribal kleding. De invloeden van het boek zijn duidelijk terug te zien in de collectie van Avelon in de vorm van prints, interessante silhouetten en opvallende combinaties van rijkelijke stoffen. 
 
Avelon doet alles net iets anders door hun waanzinnige oog voor detail. Bij Avelon wordt ieder item met zorg gecreëert en dat is te zien aan hun schitterende lookbook. Avelon is subtiel en minimalistisch in aard maar plaatst sterke statements waar ze nodig zijn. Een mooie mix van sophisticated luxury met een rauw randje is het resultaat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top