Fashion

Het beste van London Collection's: Men s/s 2015 | Dag 1

London Fashion Week toont deze week de nieuwste mannen collecties voor s/s 2015. London Collection's: Men. Wil jij op de hoogte zijn hoe de hippe en well-dressed man of boyfriend er volgende zomer bij moet lopen. Doe dan hier je inspiratie op.

De spring summer 2015 collectie van ontwerper Astrid Andersen is niet voor iedereen weggelegd maar design wise één van de favoriete en één van de meest verrassende collecties. Astrid toonde een collectie met veel sportswear invloeden met een Aziatisch tintje.

Niet iedere man zal dit de durven dragen, een bepaald level zelfvertrouwen is verreist. Ook zal de betreffende jongen een aantal uur in de sportschool moeten doorbrengen. De collectie is absoluut vooruitstrevend te noemen en leent zich uitstekend voor editorial doeleinden. En is uitermate geschikt voor mannelijke paradijsvogels met een hoge dosis mode sensitiviteit.

 

Androgine is het sleutelwoord in de collectie van Matthew Miller. De ontwerper is niet bang de boy als a girl neer te zetten. Mannen dragen volgens hem net zo makkelijk een top met rok als vrouwen. Hj maakte gebruik van zachte matrialen zoals crepe zijde en satijn. De bloemenkransen om de nek en in de hand gaven de modellen een nog zachter uiterlijk.

 

De voorjaarscollectie 2015 van Christopher Raeburn is geinspireerd op vliegeniers. Je ziet duidelijk de invloeden van parachutisten. Niet alleen qua vorm maar ook qua materiaal. Verder werkte Christopher met geometrische vormen en moderne materialen.

 

Topman Design bracht een hippie chique collectie uit. Topman Design is het duurdere label van Topman. Als het aan het Engelse label ligt dan gaan we volgende zomer terug naar de 60's. Flaired jeans, ribfluweel en flower power.

 

YMC wat voor You Must Create staat, showde een casual collectie. Veel van de zomer 2015 items zouden de meeste jongens niet misstaan. Makkelijke kleding van nu, hier en daar een printje maar vooral veel basics. Zeker niet saai, gewoon heel draagbaar. Niets mis mee.

 

Lou Dalton  liet pastel tinten en all white's zien. Zijn zomer collectie bestaat uit slank gesneden pakken. Jasje met korte broeken in simpele en sobere kleuren. Klassiek en draagbaar. Het haar was achterover gekamt. Geen tattoos en baarden voor Lou, maar de man op zijn elegantst.

Deel dit artikel
Back to top