Fashion

HEBBEN! Dit is de nieuwste variant van de choker

Als je dacht dat deze enorme trend voorbij leek te zijn, heb je het helemaal mis. Er lijken wel elke dag nieuwe varianten bij te komen van de choker, en tijdens de fashion weeks dus weer. Alleen niet zomaar eentje, de nieuwste choker werd namelijk gespot op de catwalk van de Versace Versus Show. 

Niet alleen dit nieuwe accessoire viel ons op, ook Gigi en Bella Hadid straalde tijdens de show op de runway. Daarnaast waren grote celebrities als Tinie Tempah, Ellie Goulding en Jourdan Dunn te zien op de front row. Veel van Donatella Versace’s modellen pronkte op de catwalk met bijzondere make-up looks in nog meer bijzondere outfits. Van totaal doorschijnende topjes tot layered jackets tot zilveren jurkjes en enorme winterjassen. 

Het woord ‘VERSUS’ was bovendien overal te lezen. Het piekte als ondergoed randje boven broeken uit, maar stond ook op sokken, bandjes van hoge hakken en hengsels van handtassen. Maar, het werd dus ook gedragen als choker! Een aantal modellen rockte deze nieuwe stijl, in zowel smalle als brede versies. 

Benieuwd hoe dat eruit zag? Kijk hieronder naar verschillende foto’s van de fashion show, inclusief de nieuwste Versus Versace choker. 

Deel dit artikel
Back to top