Beauty

Trend: Dual lined eyes

Hoewel de creaties van Dior er weer geweldig uitzagen tijdens de Cruise 2015 Show, vielen onze blikken meteen op de ogen van de modellen. We waren al fan van de cat-eye, maar de dual eyes van Dior zijn net even wat opvallender en minder achterhaald. Wij voorzien een trend!

Deze look is superleuk voor een feestje, maar kan ook heel goed als je gewoon zin hebt om uit te pakken. Dual lined eyes staan niet alleen supercool, ze zorgen er ook voor dat je ogen groter lijken. De ruimte die tussen de twee lijnen ontstaat geeft namelijk de illusie dat je oogleden groter zijn. Het fijne aan deze trend? Je weet al hoe hij werkt! Je start namelijk met de basis van de cat-eye.

Trek met een zwarte eyeliner een lijntje langs de bovenste wimperrand van je oog. Zorg ervoor dat het lijntje in je buitenste ooghoek iets omhoog loopt, zodat er een 'wing' ontstaat. Voeg vervolgens ook bij je onderste wimperrand een lijntje toe. Maar let op: dit lijntje start pas halverwege je wimperrand. Wil je dat je ogen nog groter lijken? Voeg dan, net als Dior's Creative and Image Director Peter Philips, nog wat witte oogschaduw toe in je buitenste ooghoeken.

Bron

Deel dit artikel
Back to top