Fashion

De 10 leukste schoenen van dit moment

Er is zo veel keus, zo veel moois en zo veel verleidelijks in shoeniverse te vinden. Op de Fashionscene redactie zijn we verslaafd aan schoenen en we weten dan ook precies met welke modellen we onze kast dit seizoen willen vullen. Wij selecteren tien schoenen die iedere shoe-addict zou moeten hebben:

Bronx slip on van Sarenza

1. De slip-on
De it-schoen van dit seizoen is duidelijk de slip-on, ook wel instapper genoemd. Vans en Keds kennen dit model al jaren, maar de schoen brak pas echt door toen Céline vorig jaar een collectie met harige, geruite en dierenprint slip-ons lanceerde. Jimmy Choo, Saint Laurent en Marc Jacobs volgden en de slip-on was een feit!

Bronx slip-on met zebra print, via Sarenza.nl € 100

2. Chunky Sandals
Comfortabel is het keyword van deze trend. Chunky sandals zijn hot en dat showden Marni, Paul & Joe en Philosophy op de catwalk. Natuurlijk is de trend ook te danken aan de bloggers, die op de grove sandalen door de grote steden wandelden. Minimalistisch, clean en comfy, we love it! En dan het liefst de witte variant.

Birkenstock chunky sandals via Sarenza.nl, € 66

3. Nike Rosh Run
Nog zo'n comfortabele trend waar we blij van worden: sportschoenen. Dit seizoen is het eindelijk toegestaan om gewoon op je Nike Free's naar de stad te gaan. Ook van de Rosh Run's zijn wij fan. In vrolijke pastelkleurtjes of met een stoere print: met Nike's zit je altijd goed.

Nike Rosh Run via Zalando.nl, € 94,95

4. Mules
Weer een item uit de jaren '90 dat helemaal hot is: mules. Na de crop-top, de tuinbroek en het Adidas trainingspak zijn muiltjes weer teruggekeerd op planeet mode. Met een stiletto of een blokhak, we kunnen er niet meer omheen!

Leather heeled sandals via Asos.com, € 70,28

5. Flatforms
Dit seizoen gaan we de hoogte in en dat hoeft niet per se met hakken: de plateauzool is weer helemaal terug. Deze mannenschoenen zijn comfortabel en bovendien supergoed te combineren met de boyfriendjeans. Boy-o-boy, wat een fijne trend!

Robert Clergerie flatforms via Sarenza.nl, € 330

6. Waterschoenen
Toen we klein waren hadden we ze al, maar wilden we ze liever niet aan. Nu zijn waterschoenen, in combinatie met een hoge zool en hak, supercool!

Yellow heeled sandals via Asos.com, € 39,36

7. Metallic
Niet alleen in kleding, ook in schoenen zien we de metallic trend weer terug dit jaar. Wij gaan voor een variant met veel bandjes en een witte blokhak. Let's shine!

Asos Heated heeled sandals via Asos.com, € 63,25

Supertrash Cut out boots8. Cut out boots
Deze zomerse enkellaarsjes kun je eindeloos combineren: girly onder een zwierig jurkje of juist heel stoer onder een boyfriend jeans.

Supertrash Cut-out enkellaars via deBijenkorf.nl, € 169,95

 

 

Supertrash fortune pumps

9. To the point
Vorig seizoen waren de puntige neuzen er weer en ook dit voorjaar ontkom je er niet aan: plat, met een slingback of met stilettohak. Wij gaan voor een variant in snakeprint.

Supertrash Fortune Pumps via Supertrash.nl, € 119,95

 

10. Sporty spice
Atletische invloeden zijn volop te zien in de voorjaarscollecties, zo ook in de schoenencollecties. Oke, op hakken ga je misschien niet sporten, maar deze variant is zeker sporty chic: met een rubberen bandje over de tenen en een riempje van gaasstof.

Blink sandalettes via Nelly.com, € 74,95

Deel dit artikel
Back to top