Fashion

What's In Store?: Laundry Industry

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Laundry Industry ontwerpt hedendaagse ready-to-wear collecties voor vrouwen die zich graag elegant kleden zonder comfort op te geven. Het merk verwerkt opvallend verfijnde stoffen in trendy ontwerpen die draagbaar en effortless zijn.

Laundry                                                                                                              

Iedere winkel van Laundry Industry heeft zijn eigen modieuze interieurontwerp, dat is aangepast op locatie met hun opvallende signatuur in elke ruimte. Wij namen een kijkje bij de Laundry Industry gevestigd op het Spui, een waanzinnig mooie ruimte met een collectie om hebberig van te worden.

 
Cosmopolitan
In 1992 werden de deuren van de eerste Laundry Industry geopend en het merk behaalde al snel internationaal success. Laundry Industry heeft nu winkels in steden als Londen, Antwerpen en Amsterdam en wordt internationaal gedistribueerd. De collecties van Laundry Industry hebben een duidelijk innovatief concept met een cosmopolitan touch die opvalt voor een ieder die kwaliteit en originaliteit waardeert.
 
 
Spui
De industriële maar verzorgde winkel van Laundry Industry op Spui is niet missen. Op de ruime minimalistische achtergronden van strakke witte muren en kastjes met versleten houten vloeren hangen stalen rekken met op kleur gesorteerde items. De winkel is tot in de puntjes keurig verzorgd en over ieder detail is nagedacht. Zonder overbodige tierelantijnen heeft de winkel een 'cosy' factor door de klassieke witte stoelen, de ouderwetse lampen en mooie foto's bij de pashokjes. 

 

Deze foto's zijn bij Laundry Industry op Spui 1 in Amsterdam gemaakt
Laundry Industry heeft ook winkel op de Utrechtsestraat 35 en Van Baerlestraat 16
 
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 11:00 - 18:00
Woensdag 11:00 - 18:30
Donderdag 11:00 - 18:30
Vrijdag 11:00 - 18:30
Zaterdag 11:00 - 18:30
Zondag 12:00 - 18:00
 
Deel dit artikel
Back to top