Fashion

Topshop opent filiaal in Nederland

Het regent internationale modeketens in onze hoofdstad! Eind vorig jaar opende Urban Outfitters haar deuren in Amsterdam en vorige maand werd de eerste Nederlandse winkel van Forever 21 in de Kalverstraat geopend. Ook staan er voor 2015 nog wat ketens op de planning: Zara opent in 2015 een tweede store op het Damrak en ook Primark zal een filiaal in dit complex gaan openen. Nu is het dan ook eindelijk voor Topshop zover! Yay!

Topshop was natuurlijk al wel te koop in Nederland, maar enkel bij een shop-in-shop in de Bijenkorf. Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens de lancering van de Kate Moss x Topshop collectie in Londen. Het is nog niet bekend waar Topshop een filiaal gaat openen, maar wel wanneer: namelijk oktober dit jaar al! 

De collectie van Kate Moss loopt trouwens heel goed. Veel stukken zijn al uitverkocht en op E-bay worden sommige stukken voor wel drie keer de originele prijs aangeboden. Vooral de lange zwarte jurken zijn populair, maar ook de gouden smoking die Kate droeg tijdens de lancering is al uitverkocht. Bekijk de video van de lancering hieronder.

Bron

Deel dit artikel
Back to top