Fashion

Why?! Topshop verkoopt nu broek waarvan we nogal ongemakkelijk worden

Laatst zagen we Zara de fout in ging met hun wel erg vreemde rokje, en nu is het weer raak, maar deze keer staan de spotlights op een van onze andere favoriete high street winkels, Topshop. De winkel verkoopt nu namelijk een broek waar we al ongemakkelijk van worden door er alleen al naar te kijken…

Waar het om gaat? Een doorzichtige, plastic broek. Dat is wat het internet ineens voorbij zag komen op de website van Topshop, en toegegeven, wij waren ook wel een beetje in de war toen we dit zagen. Meerdere vragen gingen dan ook door ons hoofd. Hoe draag je deze broek? Ga je hier niet heel snel in zweten? En wat draag je hieronder? Draag je er iets onder?

Think outside the box with these out-of-the-ordinary clear plastic jeans – guaranteed to get people talking. Ideal as a statement piece for a festival or costume party, take the look to the extreme with a bikini and sequin jacket or dress down, layered under an oversized jumper or asymmetric hem dress,” is de beschrijving van de broek dan ook. Geeft Topshop hiermee ook toe dat het misschien niet heel alledaags is?

Wij hebben zo het idee dat deze broek in ieder geval niet iets is voor de zomerse dagen, aangezien we bij de gedachten eraan al voor ons zien hoe zweterig en plakkerig je benen ervan zouden worden… No thanks! Benieuwd naar de broek en is dit jouw cup of tea? Je kan hem in ieder geval hier bestellen.

Deel dit artikel
Back to top