Winnen

Win: Ray-Ban Polarized Aviator t.w.v. €189,-

Ray-Ban, hét merk der zonnebrillen, opent vanaf vandaag een tijdelijke expositie in het (hoe toepasselijk) EYE Filmmuseum in Amsterdam. De tentoonstelling 'Ray-Ban: The Story of a Legend' vertelt het verhaal van Ray-Ban en is tot maandag 5 mei gratis te bezoeken. 

The Story of a Legend

De expositie ‘Ray-Ban: The Story of a Legend’ schetst de opvallende relatie tussen het zonnebrillenmerk en de cinema, wat de samenwerking met EYE Filmmuseum ook verklaart. Van ‘Easy Rider’ en ‘Top Gun’ tot ‘Twilight’: Ray-Ban speelt al sinds de jaren ‘60 vele invloedrijke gastrollen in de bekendste filmklassiekers. Mede daardoor evolueerde Ray-Ban van een functioneel merk voor piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog naar een merk dat al generaties lang staat voor een rebelse stijl. Rockzangers, studenten, filmsterren en zelfs presidenten: iedereen droeg een Ray-Ban. Voor het eerst wordt nu een selectie originele iconische modellen getoond aan publiek. Ga jij een bezoekje brengen aan de expositie? 

Informatie

'Ray-Ban: The Story behind a Legend'
Van woensdag 23 april tot en met maandag 5 mei in EYE Filmmuseum IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam
Entreeprijs: Gratis!

Polarized Aviator
Alsof een gratis tentoonstelling nog niet fijn genoeg is, mogen wij op Fashionscene een Ray-Ban Aviator met polariserende glazen ter waarde van €189,- weggeven. Polariserende glazen bieden een optimale UVA en UVB bescherming en neutraliseren hinderlijke schitteringen. Ze zorgen voor heldere kleuren en een realistisch beeld, en zijn met name aan te bevelen voor gebruik tijdens watersport, wintersport en in de auto. 
 

Win: Ray-Ban Polarized Aviator t.w.v. €189,-

WIN

Wil jij deze Polarized Aviator zonnebril van Ray-Ban t.w.v. €189,- winnen? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, like de Facebook pagina van Fashionscene en laat ons onder de Facebook post weten waarom jij deze zomer met deze iconische zonnebril op je neus wilt rondlopen! Zet 'm op ladies! 
 

Deel dit artikel
Back to top