Fashion

Inspiratie: Goed Gestreept

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In de rubriek 'Be inspired' licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Gestreepte items blijven een hit ieder seizoen. Van dunne en brede strepen, tot verticale en horizontale, van monochrome tot neon streepjes, je kan alle kanten op met het patroon. Strepen zijn geliefd onze vrijwel iedere ' stijl genre', Audrey Hepburn droeg haar dunne gestreepte zwart-wit tops maar al te graag en de donkerblauw-wit gestreepte truien staan bekend als signatuur outfit van vissers en zeilers. 

We spotten gestreepte items overal in het straatbeeld en kunnen maar niet genoeg inspiratie vergaren, soms als statement item met een simpele outfit en andere dragen verticaal met horizontaal in iedere kleur van de regenboog door elkaar. 


 

 


 

 


Shop gestreepte items:
 

ASOS Striped Jumper With Contrast Band, €33.71              Jumper in Stripe with Heart Patch,€23.18
 

 

ASOS Structured Shift Dress In Stripe,€77.25                      Free People Dress in Striped Jersey with Side Split,€123.60

 
 
Swear Charlotte 5 Stripe Canvas Flat Shoes,€175.58         Shell Top in Wide Stripe,€35.12
 

Beelden: bron

Deel dit artikel
Back to top