Fashion

Instagram Dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?


Deze vond Daphne erg herkenbaar.

Om nom nom, Daphne haalt een heerlijke snack en een fruitige shake

Emma kreeg deze coole skull van Tess en verwerkte die in haar fashionable interieur  

Emma loves dit boek van Halina en Carice

Tess was bij de lancering van de Viva Glam lipstick van Rihanna voor MAC. De kleur is een klassieke rood ( frosty blue red) en staat super mooi bij iedere huidskleur.

Daphne en Tess reden maandag naar het gezellige Den Bosch voor een etentje met Mari van de Ven. Hij is ambassadeur van een heerlijke webshop Worldofbeauty.nl. Een aanrader!

Claudia is slachtoffer geworden van het fietsen recycle systeem in Amsterdam- iedereen die iedereen's fiets pakt- en moet nu even met OV op reis, verwacht meer 'ik wacht op de tram selfies....'

Claudia is super blij dat ze haar eerste tekening heeft verkocht, yay!


Benieuwd wat wij nog meer uitspoken? 
Volg Tess, Daphne, Emma en Claudia op Instagram.

Deel dit artikel
Back to top