Winnen

WIN: De Canon Legria mini t.w.v. € 299,-

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat we dingen meemaken waarvan we denken: shit.. had ik dit maar gefilmd! Wij hebben als goede voornemen dat we meer speciale momenten gaan vastleggen op bewegend beeld. Voor als we later groot en oud zijn ;). Met de nieuwe Canon Legria is het zó makkelijk om te filmen en te delen! En wij geven er deze week eentje weg!

Kookvideo’s, make-up tutorials of een vakantiedagboek. Laat zien wie je bent met de nieuwe LEGRIA mini van Canon. Dit volledig nieuwe type camcorder geeft je de vrijheid en flexibiliteit om al je passies en belevenissen in beeld te brengen en te delen dankzij de ingebouwde wifi-connectiviteit. In full HD! 
 
De LEGRIA mini beschikt over een f/2.8 ultra-groothoekobjectief waarmee je nog meer van de wereld om je heen vast kan leggen. Met één druk op het LCD- touchscreen schakel je over naar een close-up hoek. Daarnaast kan het innovatieve LCD-scherm zowel naar achteren als opzij worden gekanteld zodat je kan experimenteren met verschillende opnamemogelijkheden en stijlen. De ingebouwde stereomicrofoon zorgt voor hoge geluidskwaliteit, perfect voor het filmen van een cursus of gesprekken in een drukke omgeving.


LEGRIA mini – belangrijkste kenmerken:
? 170° ultra-groothoekobjectief1
? Variangle LCD-touchscreen en ingebouwde steun
? Wisselen tussen ultra-groothoek en close-up
? Wi-Fi; live streaming en delen
? Full HD-video
? HS System: 12,8 Megapixel CMOS, DIGIC DV4
? Ingebouwde stereomicrofoon, Audio Scene selectie
? Oriëntatiedetectie
? Mirror Image Recording/Playback
? Slow & Fast Motion; intervalopnamen

WIN!

Wil jij deze camera t.w.v. 299,- euro winnen? Laat dan hieronder je gegevens achter en wie weet ben jij straks de coolest kid on the block ;). 

Deel dit artikel
Back to top