Fashion

Win: ring uit de Denim Collection van Ti Sento

Denim is niet meer weg te denken uit onze garderobes. Het vormt de ultieme basis voor elke outfit en of je nou kiest voor een denim broek, blouse of skirt: it always works. Sieradenlabel Ti Sento speelt in op deze trend en komt met een collectie sieraden waarin dit populaire stofje verwerkt zit. The Denim Collection heeft een stoer randje en sluit perfect aan bij je winteroutfit.

Jeansland nummer 1


Dat we in Nederland dol zijn op denim, blijkt uit het feit dat we bestempeld worden als jeansland nummer 1. Nergens anders ter wereld zijn spijkerbroeken zo geliefd; de gemiddelde vrouw heeft 0,6 spijkerbroeken in haar kast liggen... in Nederland ligt dit aantal op vijf stuks! Wat ons betreft een goede reden om de items uit de Denim Collection van Ti Sento op ons verlanglijstje te zetten.


H&M trend update 2013 - 2014 (Beeld: Lofficiel.nl)

Denim & crystal shaping

Ti Sento heeft voor deze collectie gekozen voor  roséplating in combinatie met zilver. De combinatie van echte denimstof en crystal shaping geven de sieraden een unieke touch. De collectie bestaat uit 21 sieraden en zal een vast onderdeel vormen binnen de Ti Sento Milano collecties.

WIN
De collectie is pas sinds midden november in de winkels te shoppen en wij mogen nu al de onderstaande Ti Sento ring weggeven t.w.v. € 135,-. Kans maken? Klik hieronder op meedoen en vul je adresgegevens in. Veel succes!

Deel dit artikel
Back to top