Fashion

#GETWINTERIZED met Converse

Brrrr het is weer typisch winterweer en het liefst zouden we op de bank zitten met een kopje hot choco en een dekentje. Helaas moeten we toch het koude weer trotseren om onze dagelijkse dingen te doen, maar niet getreurd! Converse komt met een speciale wintercollectie, waardoor we niet meer bang hoeven te zijn voor natte of koude voetjes tijdens sneeuwbuien. De klassieke All Star look wordt behouden, maar dan wel winterproof. #GETWINTERIZED met Converse!

All Stars zijn niet alleen voor de lente en zomer, maar zijn all time favourites en ook zeker voor de winter. Compleet met warme bontjes aan de binnenkant en waterafstotende materialen draag je deze winter de Converse sneakers. Voor een rocky en stoere look combineer je de sneakers met een dikke legging en een skater skirt. De winterized All Stars staan ook mooi onder een (boyfriend) jeans. Bekijk de wintercollectie van Converse. 


De klassieker is nu uitgevoerd in leer en in dé najaarskleur: Burgundy. Combineer hem met een zwarte skinny, fake fur jasje en een burgundy accessoire: succes gegarandeerd! (€89,95)


Onze tweede fav is de Chuck All Star Boot (€99,95). Het model is iets grover door de zool en daardoor extra stoer. De sneaker heeft een tonal neus en is helemaal winter proof dankzij de winterized eyelets en wollen voering. De profielzool zorgt ervoor dat er tijdens sneeuwval extra grip is. Laat die winter maar komen!


Deze Chuck Taylor All Star Knee Hi sneakers (€109,95) kun je op twee manieren dragen: met de omslag naar boven voor warme enkels of met de omslag naar beneden voor een extra fluffy detail. 


De Chuck Taylor All Star Seasonal Leather's (€89,95) zijn uitgevoerd in twee verschillende kleuren: burgundy en donkerblauw. Net zoals de klassieker, zijn ze gemaakt van waterafstotend leer. 


De Chuck Taylor All Star Leather Shearling sneakers (€99,95) hebben aan de binnenkant een zachte warme shearling voering. De sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, aardebruin en gember. 


Ook de Chuck Taylor All Star Suede (€99,95) is er in een burgundy kleur. We love suede én burgundy! Deze warme sneaker gaan wij zeker dragen in koude tijden. 

Deel dit artikel
Back to top