Winnen

WIN: 5x € 15,- tegoed voor Smartphonehoesjes.nl

Accessoires maken de outfit! En dat hebben ze bij webshop Smartphonehoesjes.nl goed begrepen! Talloze telefoonhoesjes en telefoon accessoires voor fijne prijzen én gratis verzending. Wat wil je nog meer? Lees snel verder want Fashionscene mag 5 x € 15,- shoptegoed weggeven!

Fashionable telefoonhoesjes
Op Smartphonehoesjes.nl vind je een enorm assortiment aan telefoonhoesjes. Van iPhone tot  Samsung en HTC, bij deze webshop ben je aan het juiste adres. Ook voor modeliefhebbers is het the place to be: van Chanel inspired stofjes tot strass, crocoprint en de leukste kleurtjes... Je vindt het er allemaal.

Accessoires

Maar ook voor accessoires ben je bij Smartphonehoesjes.nl aan het juiste adres. Denk aan stylus pennen, autoladers en hardloop armbanden. Ook voor de nieuwste modellen, zoals de iPhone 5 accessoires en Samsung S4 accessoires. En natuurlijk heeft Smartphonehoesjes ook cases voor tablets!

WIN

Wil jij kans maken op  € 15,- shoptegoed voor Smartphonehoesjes.nl? Klik dan hieronder op meedoen en vergeet niet je adresgegevens in te vullen. Voor welke items ga jij?

Deel dit artikel
Back to top