Fashion

Obsessed with my: armbandjes

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Claire Timmermans, Senior account manager Spice PR en DJ van DJ duo Cat Carpenters, en haar armbandjes.
 
"Ik heb heel veel lievelingsitems, maar ik heb een obsessie voor armbandjes. Ik heb er best veel verzameld door de jaren heen en ik wil er nog steeds meer verzamelen. Ik draai op veel plekken op de wereld en daar ga ik altijd even de stad in om te kijken of ik weer een leuk armbandje kan vinden. Ook krijg ik veel van goede vrienden, merken waar ik voor werk of ik koop ze op plekken in de wereld waar ik draai. Zo heb ik altijd een leuk aandenken aan iemand of aan een leuke tijd/periode."

claire timmermans spice pr dj cat carpenters stijl armbandjes look outfit bracelets foto's foto photo
 
"Ik combineer de armbandjes niet echt, want ik heb ze altijd om. Soms verlies ik er helaas wel eens eentje. Maat als dat niet gebeurde, waren mijn armen inmiddels helemaal volgehangen met armbandjes."

claire timmermans spice pr dj cat carpenters stijl armbandjes look outfit bracelets foto's foto photo

"Ik werk in de mode en ik vind het ook leuk om de nieuwste trends te volgen. Ik doe er zelf alleen niet zo aan mee, soms gaat het me net iets te ver. Bij anderen vind ik het dan super leuk staan, maar bij mezelf dan toch net niet. Mijn stijl is ook wel een beetje te omschrijven als rock chique en festival-achtig. Ik draag veel korte spijkerbroekjes, tijgerjeans, leren jasjes, shirtjes met print en biker boots. Daar voel ik mij het prettigst bij.  Tijdens het draaien is het ook ongemakkelijk om hoge hakken aan te trekken; dan kan ik niet springen achter de draaitafels."

claire timmermans spice pr dj cat carpenters stijl armbandjes look outfit bracelets foto's foto photoclaire timmermans spice pr dj cat carpenters stijl armbandjes look outfit bracelets foto's foto photoclaire timmermans spice pr dj cat carpenters stijl armbandjes look outfit bracelets foto's foto photo

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top