Fashion

Made by me: Gold tube bracelets

Herinneren jullie die tijden nog van vriendschapsarmbandjes? Je werd hartsvriendinnen, droeg beiden hetzelfde gekleurde armbandje en zweerde voor altijd bij elkaar te blijven. Tegenwoordig creëer je met deze armbandjes niet alleen vriendschap maar ook een heuse armcandy.



Voor een goede kleurrijke collectie heb je aardig wat stuks nodig. En zonder een goed gevulde portemonnee kom je er meestal niet. Maar laten wij nu een leuke DIY voor je in petto hebben. Haal je draad en naald maar vast tevoorschijn.

Benodigdheden:
 
1 gebogen gouden tube van 2mm x 38mm
2 meter van 1 mm dun Chinees rijgkoord
1 borduurwerk naald
2 kraaltjes (voor de uiteinden)



Stap 1: Begin met het knippen van het koord in 2 stukjes van 30 centimeter. Steek vervolgens een van de koordjes door het gouden buisje zodat het hele draad er in zit. En kruis de uiteinden over elkaar heen.



Stap 2: Het enige wat je nu nog moet doen is het maken van een verstelbare sluiting. Vouw het tweede deel over de overlappende uiteinden en begin knoopjes te maken. Vouw het bovenste koord over het draad van de onderkant.



Stap 3: Herhaal de zelfde stap aan de rechterkant. En maak ongeveer 5-6 meer knopen. Om de knopen te voltooien haal je een uiteinde door een naald en naai je door 2-3 knopen.



Stap 4: Voeg nu aan het eind je twee gouden kraaltjes toe en maak ze vast met een knoop. Knip al het overtollig koord weg. 


 
En klaar is kees. Je verstelbare en kleurrijke armbandjes zijn ready to go.


 
Heb jij al zin om een nieuwe vriendschap te sluiten?

(Beeld: honestlywtf)

Deel dit artikel
Back to top