Fashion

Obsessed with my: Chanel 2.55 Jumbo tas

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Andrea van blog Jesdiny en haar Chanel 2.55 Jumbo tas. 

blogger outfit look chanel 2.55 jumbo tas bag how to wear

Lievelingsitem
"Mijn lievelingsitem is zonder twijfel mijn Chanel 2.55 Jumbo tas. Naast mijn studie heb ik altijd gewerkt, maar omdat ik nog thuis woonde had ik weinig vaste lasten en kon ik het geld besteden aan mooie items. Ik ben een echt tassenmeisje en ik had al een aantal mooie exemplaren aan mijn stash toegevoegd, maar de Chanel 2.55 stond toch echt wel bovenaan mijn wishlist. Het is wat mij betreft de ultieme tas. Altijd als ik in Amsterdam in de buurt van de Chanel boetiek was, liep ik even naar binnen om rond te neuzen. Nooit zag ik 'mijn' tas staan. Ik wilde namelijk een groot formaat, de Jumbo, maar die was er nooit. Niet dat ik echt van plan was om de tas te kopen hoor, maar ik wilde hem gewoon even passen. Even de magie voelen."

Meant to be
"Op een doodnormale doordeweekse dag liep ik via de P.C. Hooftstraat naar een lunchafspraak. Ik liep even bij Chanel naar binnen en daar stond 'ie: mijn tas in het formaat dat ik wilde! Toen ik hem over mijn schouder hing, was ik verkocht. Dit was meant to be. Noem het een impulsinkoop, maar het is wel de beste aankoop die ik ooit heb gedaan. Ik ben er nog elke dag gelukkig mee." 

blogger outfit look chanel 2.55 jumbo tas bag how to wear

Stijl
"Ik vind het lastig om mijn stijl te omschrijven. Misschien ben ik nog steeds een beetje zoekende. In mijn hoofd dwaalt ook steeds het idee om veel kleding weg te doen en 'opnieuw' te beginnen. Ik neig altijd naar basic kleuren zoals zwart, grijs en wit en ik houd van mooie lijnen, zoals blazers en mooi gesneden jurkjes. Misschien is het woord dat mijn stijl het beste omschrijft wel 'simpel', maar hangt er nu nog teveel poespas in mijn kast. Afgelopen zomer wilde ik wat meer kleur toevoegen en kocht ik kleurrijke items met veel prints, maar daar ben ik nu alweer op uitgekeken en ik neig nu toch weer naar mijn simpele outfits. Deze leuk ik het liefst op met mooie accessoires, zoals een designer tas, mijn YSL sieraden of Alexander McQueen sjaals." 

Nonchalant en stoer
"De Chanel 2.55 is een klassieke tas, maar ik combineer hem het liefst met een hippe outfit. Fijn met jeans, een blousje en All Stars of in de zomer met een zwierig jurkje en ballerina's. Ik draag de tas eigenlijk bijna niet met klassieke en zakelijke outfits. Ik vind het dan snel te stijfjes worden. Lekker nonchalant en stoer, zo combineer ik hem het liefst." 

blogger outfit look chanel 2.55 jumbo tas bag how to wear

Mode
"Ik vind mode het heerlijk. Het is een groot deel van mijn leven. Ik houd niet alleen van shoppen, maar ik struin dagelijks ook veel fashionblogs af, lees modetijdschriften en ik heb een grote collectie fashion dvd's en boeken. Het is kunst en een manier van jezelf uiten. Ik vind het heerlijk om achter het verhaal van een designer te komen en zijn collectie te begrijpen. Bovendien is het natuurlijk geweldig om elke keer weer weg te zwijmelen bij de mooie items die te krijgen zijn." 

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top