Fashion

Obsessed with my: Chanel 2.55 bag

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Linda van Lifestylehunters en haar Chanel 2.55 bag.
 
"Ik heb een zwak voor designertassen, een fetisj zou je het ook wel kunnen noemen. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het zien van een mooie tas... Ja, ik kan oprecht verliefd worden op een tas. Echte liefde op het eerste gezicht was het met de 2.55 van Chanel. Jarenlang stond ze op de verlanglijst en ik heb tientallen bezoeken gebracht aan de store in Amsterdam en Parijs. Ik heb er zelfs wakker van gelegen. Ik heb lang getwijfeld omdat de aanschaf een grote investering was."

linda tol lifestylehunters stijl outfit blogger look kleding chanel 2.55 tas hoe draag je
Linda bij de Chanel Fall / Winter 2012-2013 show in Parijs.

"Ik was overtuigd toen ik een huis had gekocht en mijn pinpas bij de tegelhandel door het apparaat haalde. Voor dat bedrag kon ik ook één van mijn dromen waar maken. Het is inmiddels drie jaar geleden en ik heb tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop. Ik ben trots als ik haar draag. De 2.55 is ook de enige tas die ik in de originele doos in de kast bewaar." 
linda tol lifestylehunters stijl outfit blogger look kleding chanel 2.55 tas hoe draag je
"Ik draag mijn Chanel tas het liefst stoer met leren broek en bikerboots, boyish met sneakers en een pantalon of klassiek in combinatie met een high waisted skirt en een vrouwelijke blouse. Het is niet zo verassend dat mijn Chanel bag mijn favo tas is. Chanel is een van mijn favoriete modehuizen. Karl Lagerfeld benadert Chanel's klassieke stijl op een moderne manier. De ontwerpen zijn elegant, vrouwelijk en klassiek doch gewaagd.
 
Mijn stijl omschrijf ik als Androgyn met een vrouwelijke twist. Ik vind het leuk om verschillende stijlen, kleuren en materialen te combineren. Wat ik draag, hangt heel erg af van mijn mood. Dat kan variëren van klassiek tot boyish zoals een oversized sweater van mijn vriendje met een jeans short en stoere laarsjes. Wel zijn mijn looks altijd heel erg herkenbaar 'Linda'." 
 
linda tol lifestylehunters stijl outfit blogger look kleding chanel 2.55 tas hoe draag je

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top