Fashion

Dankzij Zara kan jij deze designer tassen trend rocken als een echte catwalk queen

De afgelopen fashionweeks zagen we ze steeds vaker, deze nieuwe tassentrend. Eén wel heel opvallende en extreem leuke is de guitar strap bag. Een tas met een hele brede schouderband, oftewel een gitaarband. Het gaf de designers ruimte om helemaal los te gaan op de schouderbanden en er iets creatiefs mee te doen.

Bij grote modehuizen zoals Dior, Fendi en Valentino zagen we de trend als eerste op de runway voorbij komen. Tassen die we al kenden, maar dan extra fashionable door de versierde, brede en eye-catching schouderbanden. Maar de kans dat je portemonnee het toelaat om zo’n vette Fendi Crossbody aan te schaffen is waarschijnlijk heel minimaal. Helaas!

Gelukkig is daar, hoe kon het ook anders, Zara to the rescue. De modeketen heeft wederom goed opgelet welke trends we veel gaan zien en haakte daar slim op in. Nu kun voor een heel fijn prijsje een tas met guitas strap à la Fendi, Dior en Valentino rocken. Ook high-street shops Asos en Mango komen met verschillende variaties op de te gekke tas en wij zijn fan. Scroll door om wat van onze favorieten te shoppen!

Deel dit artikel
Back to top