Fashion

Obsessed with my: red Zara blazer

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Annemerel en haar red Zara blazer.

 
Als Annemerel fan is van een kledingstuk draagt ze haar nieuwe aanwinst het liefst iedere dag. Vaak doet ze dit dan ook gewoon en zodoende is de 23-jarige blogger –Annemerel.com- en redactrice van Girlscene en Metro Mode de laatste tijd steevast te spotten in een rode Zara blazer.



“Ik heb vrij veel kledingstukken die ik obsessief vaak draag. Het rode jasje van Zara is niet een heel speciaal jasje, toen ik hem voor de eerste keer zag hangen bij mijn favoriete modeketen nam ik het jasje niet eens mee naar huis. Nadat ik Kate Middleton ermee spotten bij de Olympische Spelen, dacht ik toch even aanpassen dat jasje. Daarna heb ik dus niet veel anders meer gedragen. Wat het precies is weet ik niet, misschien is het de specifieke rode kleur, de gouden details. Wat ik wel weet is dat als ik het jasje aantrek het spontaan van saai naar bijzonder verandert."



"Zelfs toen ik drie dagen in Parijs was voor Fashion Week heb ik het iedere dag gedragen. In drie compleet verschillende outfits, dat dan weer wel. Hoewel het een rood jasje is, kun je het overal mee combineren."




 

 
Annemerel houdt van shoppen in Parijs, verplichte stop is dan altijd Maje. Shopt graag bij Zara. Draagt veel zwart, nude en rood. Pronkstukken YSL pumps, Paule Ka tas, Lanvin tas en Maje jas. Verder zijn favoriet Marc by Marc jacobs, Ti Sento, TOV Essentials en in het rijtje budgetketens kan ook Mango en H&M toegevoegd worden.

Wil jij ook met een  bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan enkele foto's naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!
 

Deel dit artikel
Back to top