Fashion

Obsessed with my bandana

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Eva Floor en haar bandana.

bandana

Toen Eva Floor (My Brown Eyed Look) nog een mini meisje was, zorgde haar moeder altijd voor een vrolijke bandana in haar lokken. Geel, rood, paars, noem het maar op. Ideaal om het haar uit haar gezicht (en de klei) te houden. "Van kleins af aan draag ik een bandana in mijn haar. Rond mijn tienerjaren was ik op zoek naar een eigen identiteit en stijl. Voor de bandana was toen geen plek meer. Tot ik een jaar of negentien was, de bandana was back in business. Het is echt iets wat mij kenmerkt, mijn trademark.''

bandana

Ibiza shopwalhalla

"Mijn persoonlijke stijl is vrij divers, vandaar dat ik meerdere stijlen bij mij vind passen. Als ik moet kiezen, ga ik voor een combi van stoer, vrouwelijk, kleurrijk en verre van minimalistisch. Daarnaast draag ik veel sieraden! Ik shop het liefst op Ibiza (walhalla!). In Nederland houd ik het vooral bij Zara en River Island. Mijn favoriete webshops zijn Coal n Terry Vintage, Nasty gal, Wear For Love. Mijn favoriete labels : Fab., Sendra, Sancho, Ted Baker, Zara, Ibana Rouge, Ettika en Bibi Bijoux."

Wil jij ook met een voor jou bijzonder modeitem in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in onze gloednieuwe rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top